O NAS

 

W każdy projekt wkładamy serce i pełnię zaangażowania, o czym zdołali przekonać się już nasi klienci indywidualni i biznesowi. W naszej pracy zwracamy uwagę nawet na najmniejsze detale. Wiemy bowiem, że w ostateczności to one przesądzają o sukcesie eventu. Dlatego chętnie dzielimy się między sobą spostrzeżeniami i ciągle doskonalimy swój warsztat, napędzając się wzajemnie do rozwoju.

Przyświeca nam jeden cel – zapewnienie usług na najwyższym poziomie, tak aby goście eventu byli usatysfakcjonowani, a z ich twarzy nie schodził uśmiech. To on jest dla nas miarą dobrze wykonanej pracy, a nie statuetki wygranych konkursów, a tych mamy całkiem sporo.

Inicjatorem, pomysłodawcą i założycielem Good Choice jest Piotr Sówiński. Związany z gastronomią od najmłodszych lat, sprawuje pieczę nad każdym projektem. To specjalista doświadczony nie tylko w pracy za barem, ale również w koordynowaniu i organizowaniu różnych eventów, a także menedżerowaniu zespołem. Strateg biznesu, który ma za sobą kilka udanych projektów otwarcia klubów i restauracji.